Početak > Kultura, Zanimljivosti > Krvavi Katahefi

Krvavi Katahefi


Pročitah na jednom našem renomiranom sajtu da je:

Devojke iz Tonge

“ Kada je Kapetak Kuk posetio Kraljevinu Tongu 1777. godine, kralj Fatahefi Paula je bio zauzet oduzimajući nevinost devicama u kraljevini jer je verovao da je to njegova kraljevska dužnost. Smatra se da je deflorisao oko 37.800 devojaka i nikada nije spavao sa istom ženom više od jedanput. “

Sada na istom tom sajtu nalazim komentare, (muške polulacije – naravno), tipa; „Blažen ovaj kralj što je razdjevičio sve svoje podanice“, „Dobro je biti kralj!“… pa ipak…

Nešto razmišljam. Ako je ova informacija i tačna, ova kraljevska obaveza, koja je verovatno imala u početku želju da kralj što više uživa u seksualnim robinjama, tipa Arapskih šeika i harema, ali bez obaveza ako napravi dete ili povredi ženu… mislim da je ona ustvari postala strašan teret za jednog suverena.

Ni kralju nije lako

Čisto matematički, ako je kralj živeo 60 godina, (premda ne verujem jer je životni vek bio vrlo kratak, ali i vladarski – Kralj je bio poražen u građanskom ratu), i bio je seksualno sposoban recimo 40 godina. To je 14.600 dana. Ako je kralj deflorisao 37.800 devojaka, tako ispada da je kralj oduzimao nevinost trima devojkama svakog dana.

Naravno to nisu „devojke“ iz porno filmova, to su devojčice tek ušle u pubertet verovatno od 14 do 17 godina. Zamislite kako bi izgledalo „uživanje“ jednog kralja koji mora dnevno da „obavi“ svoj kraljevski posao sa 3-4 preplašene devojčice…

To je i bukvalno bio „krvav“ posao…

Nije ni čudo što je došlo do građanskog rata, i da je kraljev brat izvršio reformu celokupnog društva Tonge. A onda su došli Englezi i kolonizirali Tongu… ali to je sada druga priča.

Eh, svašta ima na Internetu… svašta se dešava i u nekim svetskim kulturama… ali to čitaju naša deca pa pomišljaju kako je sve to Cool. Ali, ako samo malo razmisle sagleda se koliko gluposti ima u ljudskoj istoriji.

Advertisements
 1. 10. decembra 2011. u 15:23

  Odvratno, odvratno, odvratno! Izvini, ali, druge reči nemam za takve postupke. Ko je deflorisao njegove ćerke, baš me interesuje?

  • Alex
   10. decembra 2011. u 18:10

   Dudo, ja nisam, keve mi 🙂
   Ja verujem da je i njemu bilo svega preko glave, ali kraljevska se mora ispoštovati. Odvratno, naravno… šta drugo reći.

 1. 11. decembra 2011. u 01:34

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: